دستورالعمل درصد ضرایب سود میوه وتره بار دستورالعمل درصد ضرایب سود میوه وتره بار

بند 1 :   در خصوص مصوبه 1401/12/01 کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی مشهد مقدس مبنی بر ( حد اکثر سود و هزینه های خرده فروشی میوه و تره بار و صیفی به صورت درهم و دستچین ) تعاریف ذیل به عنوان «کلیات» جهت احصاء مصادیق مرتبط با درهم و دستچین به شرح ذیل تعیین میگردد:

بند 1 :   در خصوص مصوبه 1401/12/01 کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی مشهد مقدس مبنی بر ( حد اکثر سود و هزینه های خرده فروشی میوه و تره بار و صیفی به صورت درهم و دستچین ) تعاریف ذیل به عنوان «کلیات» جهت احصاء مصادیق مرتبط با درهم و دستچین به شرح ذیل تعیین میگردد:


دستچین : تمامی خرید هایی که مشتریان می توانند تک تک میوه ، تره بار و صیفی مورد درخواست را خود راساً از میان کالاهای موجود مرتبط ، به صورت دستچین ، جدا کرده و جمع آوری نمایند که «حد اکثر سود و هزینه های خرده فروشی» آن ها 30درصد میباشد.

درهم : تمامی خریدهایی که مشتریان نمی توانند اقلام میوه ، تره بار ، صیفی مورد درخواست را شخصاً از میان کالاهای موجود مرتبط دستچین نمایند و اقلام توسط فروشنده به صورت فله به خریدار تحویل میگردد.

تبصره 1 : هرگونه « بسته بندی از قبل ایجاد شده » در وزن های مختلف از انواع میوه ، تره بار و صیفی توسط واحد صنفی در پلاستیک یا ظروف دیگر نیز از مصادیق فروش درهم تلقی می گردد.

تبصره2 :  فروش سبدی انواع میوه ، تره بار و صیفی از طرف خرده فروشان ( به نحویکه اقلام مذکور با همان بسته بندی خریداری شده از میدان بار و یا تولید کنندگان به مشتریان ارائه گردد ) ، از جمله مصادیق درهم می باشد.