3 شهر استان در وضعیت قرمز تیره
نویسنده: mohtasham
تاریخ ارسال : چهارشنبه، 1 ارديبهشت ماه، 1400
تعداد بازدید: 1018
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وضعیت کرونایی در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی قرمز و از این تعداد سه شهرستان به رنگ قرمز تیره درآمده است. دکتر مهدی قلیان اول در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس اعلام نرم افزار ماسک شهرستان های قوچان، سبزوار و گناباد در وضعیت قرمز تیره قرار دارند و با اوج گیری تعداد بستری شدگان کرونا رو به رو هستند. وی تصریح کرد: شش شهرستان تایباد، خواف، رشتخوار، زاوه ، فریمان و صالح آباد خراسان رضوی در وضعیت زرد و ۹ شهرستان سرخس، باخرز، جغتای، فیروزه، داورزن، چناران، خلیل آباد، کوهسرخ و خوشاب در وضعیت نارنجی از لحاظ شیوع کرونا قرار دارند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد و ۱۴ شهرستان دیگر استان هم در وضعیت قرمز کرونایی به سر می برند. قلیان با اشاره به روند افزایشی مبتلایان به کووید ۱۹ در خراسان رضوی همگام با موج چهارم شیوع ویروس کرونا افزود: تعداد بستری های روزانه در خراسان رضوی به ۳۴۱ نفر افزایش یافته است و این در حالی است که این تعداد در ابتدای فروردین ماه ۱۳۰ نفر بوده است.

بستری 1448 بیمار کرونایی در بیمارستان های استان
وی افزود: هزار و ۴۴۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری و ۲۹۷نفر از آنان در بخش های مراقبت ویژه تحت معالجه هستند و تعداد فوتی ها نیز همچنان دو رقمی است و روند افزایشی دارد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد مراجعان به بخش های سرپایی با علایم مشکوک کرونا در مراکز منتخب کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد را سه هزار و ۲۰۰ نفر در روز اعلام کرد.
افزایش چشمگیر نتایج مثبت آزمایش های کرونا در استان
همچنین نتایج مثبت آزمایش های کرونا در بخش سرپایی و بستری استان با آغاز موج چهارم کرونا طی ۱۰ روز گذشته رشد چشمگیری به خود گرفته است. به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در برخی از مراکز درمانی مشهد، نتیجه مثبت آزمایش های پی.سی.آر رشد ۶۰ درصدی نسبت به ابتدای فروردین ماه داشته است. این در حالی است که نتایج مثبت این آزمایش ها پس از فروکش کردن موج سوم به حدود ۱۰ درصد رسیده بود. مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص به ایرنا گفت: در کشور سه نوع تست برای تشخیص بیماری کرونا وجود دارد که عبارت است از: آزمایش مولکولی یا پی. سی. آر، تست سرولوژیک و تست رپید آنتی ژن. دکتر محمد جعفر صادقی افزود: تست مولکولی یا پی.سی.آر برای تشخیص قطعی بیماری و تست سرولوژیک برای بررسی سطح آنتی بادی و ابتلای قبلی افراد استفاده می شود. تست رپید یا تشخیص سریع کرونا در مقایسه با پی. سی. آر، ارزش تشخیصی کمتری دارد و برای تشخیص سریع بیماری استفاده می شود.
منبع خبر: روزنامه خراسان